Ben jij op zoek naar een draadloze achteruitrijcamera?

Ben jij nou op zoek naar een draadloze achteruitrijcamera? Dan ben je bij achteruitrijcameras.nl op het goede adres. Hier bieden ze jou een groot assortiment aan met verschillende achteruitrijcamera`s. Verder bieden ze je ook verschillende accessoires aan die je kan gebruiken. Ben jij nou geïnteresseerd in dit? Neem dan snel even een kijkje op de website.

Het verzenden en retourneren van de draadloze achteruitrijcamera.

Camera auto

Bij het verzenden en retourneren van de producten bij achteruitrijcameras.nl zitten verschillende dingen aan verbonden. Bij het verzenden van de producten binnen Nederland zijn er geen kosten aan verbonden. Wil je de producten naar andere landen in Europa verzenden? Dit kost 5,-. Nadat je het product thuis hebt gekregen, heb je 14 dagen om het product terug te sturen. Om een product terug te sturen heb je een account nodig die je moet aanmaken op de website. Ook zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Het product dat terug wordt verzonden dient in zijn eigen originele staat te zijn. Er zijn een paar voorwaarden waaraan het product zich moet houden, wil je het terug sturen. Deze voorwaarden zijn:

  • Je moet herroepingsrecht binnen 14 dagen hebben gedaan, nadat je het product hebt gekregen. 
  • Ook moet het product ongebruikt zijn en niet verwerkt of gemonteerd zijn, wel mag het product aangesloten zijn om te kijken of het product het wel doet. 
  • Het product moet geheel onbeschadigd zijn. 
  • En het is geen maatwerk product. 

Nadat de retournering goed is gekeurd, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening gestort.