De nieuwe Audi q4 e tron

      Geen reacties op De nieuwe Audi q4 e tron

Audi heeft grote ambities op het gebied van elektrisch rijden. In 2025 willen zij meer dan 20 elektrisch aangedreven modellen op de markt hebben. Eind 2021 komt de nieuwe Audi q4 e tron in de showroom te staan. De nieuwe elektrische q4 e tron modellen zijn compact als een q3, echter doordat deze auto`s onder andere geen middenconsole hebben, hebben zij een binnenruimte vergelijkbaar met een q7. Een echte allround gezinsauto, met heel veel opbergruimte. Afhankelijk van de gekozen samenstelling, heeft de q4 e tron een bereik van meer dan 500 km. De auto is voorzien van twee elektromotoren en leveren 306 pk. De Q4 e tron zal in vier aantrekkelijke launch edities uitkomen, van de minst luxe, tot de meest uitgebreide uitvoering:

  • Launch Edition, de standaard luxe zoals u van Audi gewend bent.
  • Launch Edition Advanced, voorzien van o.a sportstoelen en LED verlichting.
  • Launch Edition Advanced Plus voorzien van een panoramadak en een warmtepomp. 
  • Launch Edition S Competition, voorzien van een S-line in- en exterieur.

MEB platform

De audi q4 e tron is gebouwd op het MEB platform van Volkswagen. MEB staat voor Modulaire E-antriebs Baukasten. HIerbij wordt gebruik gemaakt van platte accu`s welke in de vloer verwerkt zijn en aangesloten zijn op twee elektromotoren, één op de voorwielen en één op de achterwielen. Zo heb je dus een vierwielaangedreven auto welke door één accu gevoegd wordt. Doordat de basis modulair is, kan er eventueel voor een grotere accu gekozen worden. 

Leasen via Elektrischeautolease.nl

U kunt de nieuwe Audi q4 e tron natuurlijk kopen, maar deze kunt u ook particulier leasen.

Wanneer u besloten heeft deze auto te gaan leasen, zijn er veel aanbieders de dezelfde auto aanbieden tegen verschillende tarieven. Ook verschillen de voorwaarden, en kleine lettertjes nogal bij de verschillende aanbieders. Heel veel keuzes waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Voor sommige mensen is dit een enorm blok aan hun been, en kost het zoveel tijd, dat de vreudge van de nieuwe auto geheel verdwenen is. Op de website van Elektrischeautolease.nl kunt u ook deze Audi vinden. Zij hebben samen met hun partner LeaseCompany jarenlange ervaring bij het uitzoeken van de juiste leasemaatschappij welke het beste bij uw wensen past. Op de website van Elektrischeautolease.nl kunt u met behulp van enkele keuzes de geschikte Audi voor u vinden. Wanneer u hiervoor, geheel vrijblijvend, een offerte opvraagt, zal een expert contact met u opnemen om uw eventuele wensen door te spreken. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de gekozen auto. Zij zullen u helpen bij het kiezen van de juiste leasemaatschappij of dealer, waardoor u toch plezier kunt houden tijdens het kiezen van uw auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *