Helm van grote kwaliteit

      Geen reacties op Helm van grote kwaliteit

Ben je op zoek naar een helm die unieke eigenschappen heeft die van grote kwaliteit zijn, dan raden we je aan te kijken in het assortiment van Schuberth helmen. Het bedrijf heeft altijd een doel gehad, helmen leveren tegen de beste kwaliteit, niet alleen voor motorrijders maar ook voor de formule 1. Je begrijpt dat de helmen ook zeer comfortabel moeten zitten. Iedere dag werken 300 mensen binnen het bedrijf om jaarlijks 1,5 miljoen helmen te vervaardigen. de helmen worden verkocht in meer dan 50 landen.

Schuberth

Zeer laag geluidsniveau in de helm

Schubert heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het geluid wat in de helm komt belangrijk vinden om te bestrijden. En dat merk je ook, de helmen zijn zeer comfortabel en het geluid wat je hoort als je de helm op hebt is minimaal. Hierbij worden de nieuwste technieken gebruikt, iedereen op de markt weet dat de helmen de stilste helmen zijn die er op de markt verkrijgbaar zijn. Iedere helm wordt dit nog verbeterd en meer ontwikkeld.

Probeer ook een helm en laat je verrassen

Schuberth
silver motorcycle helmet on white.similar images from my portfolio:

Veel mensen die een ander merk helm hebben geloven niet erg dat de eigenschappen van een Schuberth helm echt uniek zijn. Tot het moment dat zij de helm opzetten, iedereen die eraan begint is vrijwel direct verkocht. Ook het comfort van de helm wordt als erg prettig ervaren en beter als andere helmen. Ook accessoires om bijvoorbeeld onderweg te bellen kunnen geheel worden weggewerkt in de helm. Muziek luisteren is hierdoor erg eenvoudig om te doen tijdens het rijden.